Команда гімназистів представляла Черкащину на всеукраїнському заході НОК України «Швидше, вище, сильніше – разом!»

У міжнародному дитячому центрі «Артек», що в Пущі Водиці під Києвом, напередодні ХХХІІІ літніх Олімпійських ігор у Парижі-2024 відбулася масштабна подія, організована Національним олімпійським комітетом України, – Всеукраїнський пізнавально-спортивно-культурний захід серед дітей та підлітків «Швидше, вище, сильніше – разом!». 25 команд з усіх регіонів України змагалися між собою в спортивних і інтелектуальних батлах.

Черкащину на змаганнях представляла команда гімназії під керівництвом учителя фізичної культури Дмитра Черненка.

Серед учасників команди: Ірина Черненко та Давід Мосін із 8-А класу, Аліна Хмельницька та Ярослава Шмітько із 7-А класу, Дмитрій Рац Дмитрій, Денис Колесник та Максим Литвиненко із 7-Г класу, Вєста Валяєва із 6-Д класу.

Упродовж трьох днів учасники активно та захоплено виконували різноманітні завдання, знайомилися з однодумцями, пізнавали олімпійські цінності та просто гарно проводили час.

У програмі заходу була низка конкурсів: презентація команди, малюнок, баскетбол 3*3 між хлопцями та між дівчатами, смуга перешкод, квест по QR-коду, квест «Козацька Січ», олімпійська вікторина.

Команда гімназистів гідно представила область на цьому заході, виборовши два других місця з QR-квесту та квесту «Козацька Січ».

Організатори відзначили учасників приємними та корисними олімпійськими подарунками.

«Дякуємо відділенню НОК України в Черкаській області за можливість узяти участь у цьому заході, а НОК України – за чудову ініціативу», – зазначають гімназисти.