Гімназисти дізналися більше про цілі сталого розвитку

Як зберегти природу завдяки своїй творчості та знанням? А як захистити винахід, який допомагатиме навколишньому середовищу та чи може штучний інтелект допомагати нам піклуватися про Землю? Ці питання мали змогу обговорити учні 10-В та 8-А класів гімназії разом із гостею – професіоналом з інтелектуальної власності IP Academy УКРНОІВІ Юлією Кравченко.

Зустріч відбулася в межах заходів, присвячених щорічному Міжнародному дню інтелектуальної власності. Сприяла проведенню такого спілкування вчитель англійської мови гімназії Олена Козачинська.

Оскільки цього року Всесвітня організація інтелектуальної власності обрала тему «Цілі сталого розвитку», Юлія Кравченко обговорила з учнями, які екоініціативи можна впровадити в наше повсякдення вже сьогодні.

Учениця 8-А класу Ірина Черненко зазначила, що екологія – це дуже важливо, адже це наше життя та життя майбутніх поколінь.

«Саме завдяки такій творчій та ініціативній молоді наша планета та її подальший розвиток у надійних руках», – наголошує Юлія Кравченко.