Майстер-клас зі створення мильних бульбашок: кадети-першокласники зустрілися зі студенткою

Студентка першого курсу Кутинська Катерина, яка навчається на спеціальності «Дошкільна освіта» в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, провела майстер-клас для учнів 1-К класу гімназії.

Вона розповіла кадетам, як створювати мильні бульбашки, що не лопаються. Катерина поділилася секретами процесу, пропонуючи першокласникам самостійно випробувати свої сили в ролі дослідників.

Діти із захопленням спостерігали й намагалися відтворити кожен запропонований крок, виявляючи творчість та застосовуючи науковий підхід до виконання завдання. Першокласники ставили цікаві запитання та експериментували з різними складовими «рецепту», долучаючись до цікавої інтерактивної дослідницької діяльності.

«Такі заходи не лише розважають, а і стимулюють маленьких дослідників розглядати світ із наукового погляду. Поряд із цим, для студентки це можливість навчитися ефективно комунікувати з дітьми молодшого шкільного віку та отримати педагогічний досвід роботи з дітьми, що, безперечно, буде корисним у її майбутній професійній кар’єрі», – повідомляють у групі у фейсбуку «Дошкільна освіта ЧНУ ім. Б. Хмельницького».