Команда гімназисток із черліденгу яскраво виступила на міському етапі

Цього тижня в нашому місті завершився II та III етапи змагань із черліденгу в межах проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Команда гімназисток продемонструвала високий рівень підготовки та гарний результат: впевнено подолали територіальний етап та ввійшли до десятки найкращих команд міста.

Гімназійна команда протягом декількох місяців активно готувалася до цих змагань. Тренувальним процесом та постановкою номера займалася хореограф Ольга Дунаєвська. Години тренувань, вивчення елементів із черліденгу, підготовка нових костюмів, музичного треку, самовіддана робота хореографа та гімназисток – усе це про підготовку нашої команди із черліденгу.

І результати не забарилися чекати – на III (міському) етапі зібралися 10 найкращих команд міста, серед яких яскраво сяяли й наші дівчата. На цьому етапі команда гімназії виборола восьмий результат. Та найголовніше – продемонструвала, що учасниці креативні, дружні та завжди готові приймати виклики в нашому спортивному житті!

Нагадаємо, черліденг – це комбінація акробатики, гімнастики та танцю, яка виконується під час спортивних змагань для підтримки команд та розваги глядачів.