Гімназисти продовжують змагальний шлях у проєкті «Пліч-о-пліч»

Черкасами продовжує крокувати проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Одним із найактивніших його учасників у місті є гімназія, адже наш заклад виставив на змагання свої команди в усіх п’яти запропонованих видах спорту.

Нещодавно завершили виступи наші команди юнаків та дівчат із баскетболу. Юнаки пробилися до III етапу (міського), де увійшли до п’ятірки кращих команд міста. Дівчата ж у II етапі (територіальному) у своїй групі вибороли третє місце, не вистачило зовсім небагато очок для проходу в інший етап.

«Для наших юних баскетболістів ці змагання стали справжнім випробуванням спортивних можливостей та психологічної готовності. Дякуємо учасникам змагань за проявлену сміливість та фізичну активність», – зазначає один із коорлинаторів проєкту в гімназії Ігор Нікітін.

Він також від імені учасників команд висловив подяку директорці гімназії Ірині Топчій та заступнику директора Василю Захарчуку, які напередодні змагань забезпечили новою баскетбольною формою наших спортсменів, аби вони виступали в професійній формі. Така підтримка ще більше надихає дітей на перемоги в змаганнях та стимулює їх до занять спортом.

На цьому спортивний шлях гімназії не завершується, а лише набирає оберти. Зовсім скоро стартують змагання з волейболу (юнаки), спортивного орієнтування та черліденгу. Усі команди проходять ретельні тренування під керівництвом своїх тренерів, щоби показати гарні результати.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!