Емоційно та захопливо: у гімназії визначилися переможці змагань із баскетболу – команди 8-Г та 8-А класів

Суперфінал гімназійного етапу змагань з баскетболу відбувся в межах проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». У результаті визначено команди, які представлятимуть навчальний заклад на міському етапі. Тож кращими серед хлопців стала команда 8-Г класу, серед дівчат – 8-А класу. На них очікує підготовка та черговий етап змагань.  

Привітати та підтримати учасників на гру суперфіналу завітали директорка гімназії Ірина Топчій та амбасадор проєкту – призер Паралімпійських ігор, чемпіон світу зі штовхання ядра Роман Данилюк.

«Такі спортивні зустрічі дуже емоційні та корисні. Я одразу відчув, який у вас дружний колектив. Тож радий, що завдяки проєкту можемо всіх вас ще раз об’єднати, згуртувати та показати, наскільки ви підтримуєте одне одного. Ви всі молодці. Ви всі вже переможці, адже пройшли до фіналу. А найкращі представлять себе вже на наступних етапах», – зазначив Роман Данилюк.

Ірина Топчій подякувала всім вчителям та учням, які із захопленням долучилися до таких масштабних змагань, продемонстрували свої вміння та боролися за перемогу.