Освітній тріумф: міська влада відзначила вчителів гімназії Андрія Стецюка та Миколу Цимбала

Міська влада урочисто відзначила переможців та лауреатів міського конкурсу «Учитель року «Освітній тріумф». У церемонії нагородження взяли участь заступниця міського голови Анастасія Чубіна та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов.
Серед 32 учасників цьогорічного конкурсу, що вперше в Черкасах проходив у новому форматі, участь узяли учитель історії Андрій Стецюк та учитель технологій Микола Цимбал. Вони презентували свої напрацювання та досягнення, креативні підходи та можливості для учнів.
Андрій Стецюк здобув перемогу в номінації «Учитель, який змінює світ». Його відзначено подякою та сертифікатом на 20 тисяч гривень.
Микола Цимбал став лауреатом у номінації «Якість та результативність». Його відзначено дипломом та подарунком.
«Разом з міським головою Анатолієм Бондаренком та Богданом Бєловим презентували всім учасникам конкурсу командну поїздку перед новорічними святами.
Вітаємо і переможців, і всіх, хто брав участь в конкурсі. Сподіваюся, наступного року ще більше вчителів спробують свої сили та покажуть вищий освітянський пілотаж, а отже, надихнуть до пізнання освітніх глибин більше своїх колег та юних черкасців», – наголосила Анастасія Чубіна.