Запрошуємо охочих на цікавий воркшоп «СМАРТФОН & IOT: ВІД ГАДЖЕТА ДО КОРИСНОГО ПОМІЧНИКА!»

Подія безкоштовна та відкрита для всіх, хто цікавиться IoT, програмуванням та робототехнікою.

Вік учасників: від 12 до 18 років.

Участь у воркшопі безкоштовна, але реєстрація обов’язкова. Здійснити її можна за посиланням https://forms.gle/rADd45JTduku2kbD6

Початок: 18 жовтня 2023 р. о 14:00.

Місце проведення: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 460, Noosphere Engineering School.

Під час воркшопу учасники дізнаються про особливості розробки мобільних застосунків – аспекти написання коду, створення дизайну, їх функціонал та мережеві протоколи передачі даних.

Програма заходу передбачає розроблення учасниками мобільних застосунків двох видів – тренувальний, що дасть уяву про роботу ІоТ систем на прикладі побутових завдань, та функціональний, який учасники створять під час воркшопу і зможуть надалі використовувати як «мобільний» помічник.

Унікальність події в тому, щоб навчити молодь не просто писати програмний код, а надати навички розроблення комплексних мобільних платформ, отримати можливість самостійно розробляти власні мобільні застосунки, що у поєднанні з фізичними пристроями дадуть змогу ефективно поєднувати цифровий і фізичний світи.

Захід став можливим завдяки ГО Асоціація Ноосфера та #NoosphereEngineeringSchool, які долучилися до заходів в межах тижня програмування ЄС та ініціативи Meet and Code, що фінансується Amazon та SAP і реалізується Haus des Stiftens gGmbH та TechSoup Europe спільно з партнером в Україні Ресурсним центром ГУРТ.