Патріотично та масштабно: у гімназії просто неба провели благодійний ярмарок «Перетворюємо смаколики на дрони»

Безліч солодкої і солоної випічки, українські традиційні страви, солодощі та напої на будь-який вибір, поробки й сувеніри, різноманітні майстер-класи, цікаві активності та розіграш призів – так масштабно ярмаркували в гімназії. Усі локації та вироби створили в українському патріотичному стилі.

Учні та батьки всіх класів активно й із душею долучилися до благодійного заходу на підтримку бійців 3 окремої штурмової бригади, у складі якої воює багато черкащан, та 115 окремої механізованої бригади, де служить учитель гімназії Віктор Короткий. Мета гімназійного благодійного ярмарку – перетворити смаколики на дрони, які допоможуть нищити ворога на найгарячіших напрямках.

Тож кожен міг не лише продати чи придбати смаколик, але і стати учасником оригінальних майстер-класів: із плетіння коси, з бодіарту, із розпису пряників, із виготовлення браслетів, зі створення поробок. Також серед активностей: караоке з виконання патріотичних пісень, спортивні козацькі забави. А ще – розіграш гімназійних сувенірів за донат. Крім того, можна було залишити побажання Україні.

Ярмарок відбувся за підтримки гімназійного парламенту з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України.

Про суму зібраних коштів поінформуємо незабаром.