Спільна руханка, відзнаки від влади, синьо-жовтий стяг: відбулося урочисте закриття табору «Планета дитинства»

Сотні дітей міста Черкаси мали змогу оздоровитися, відпочити, переключитися, насолодитися спілкуванням з однолітками, активно провести час, дізнатися нове, змайструвати цікавинки власноруч, відвідати різні міські заклади, гуртом порухатися, позайматися спортом та багато-багато іншого у денному літньому таборі «Планета дитинства».

Сьогодні відбулося закриття цьогорічного табору, який працював на базі місцевого готелю за сприяння міської влади та за активної організаційної участі колективу гімназії.

Привітати дітей під час урочистого закриття завітали заступниця міського голови Анастасія Чубіна та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Богдан Бєлов. Гості пообіцяли присутнім, що наступного року табір обов’язково знову відчинить двері для юних черкащан.

Різноманітні активності та цікаве дозвілля разом з учителями гімназії для юних відпочивальників влаштовували представники низки позашкільних та спортивних закладів міста. Саме їх та представників гімназії і відзначили подяками міського голови та грамотами департаменту.

Наостанок діти разом із вихователями виконали спільну руханку та насолодилися останніми хвилинами гуртом у таборі.

Оскільки закриття відбувалося в День Державного Прапора України, то під звучання Гімну України на майданчику розгорнули великий синьо-жовтий стяг.