«Планета дитинства» прийняла першу цьогоріч зміну юних відпочивальників

У Черкасах стартував денний літній табір «Планета дитинства» – сьогодні прийняв першу зміну відпочивальників. Насолодитися літнім відпочинком, розвагами та спілкуванням з однолітками там можуть діти від 6 до 16 років.

У цьому таборі дозвілля дітей організовують учителі нашої гімназії – досвідчені та професійні, а також представники позашкільних закладів міста та спортивних секцій. Усе – аби діти мали змогу різнобічно розвиватися, дізнаватися нове та гарно проводити час.

«Радісні крики та гамірний сміх наповнили вже простори табору. Діти, які нарешті змогли зустрітися після тривалої паузи, з нетерпінням очікували початку своєї пригоди. “Планета дитинства” готовий подарувати незабутнє літо дітям з різних куточків міста. Наша команда професіоналів вміє поєднувати навчання та розваги, створюючи унікальну атмосферу, де діти можуть розкрити свій потенціал, розвинути таланти та знайти нових друзів», – зазначає організатор табору, учитель гімназії Оксана Волочай.   

Працює табір з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 17.00. Для дітей створено гарні умови для комфортного дозвілля, усі вимоги безпеки також дотримані – наявне укриття. Упродовж літа планується прийняти шість змін.

У програмі відпочинку: цікава розважальна програма (квести, вікторини, майстер-класи), денний відпочинок у затишних кімнатах, різноманітні екскурсії, триразове харчування.

«На дітей очікує захоплива подорож, наповнена пригодами, навчанням та незабутніми спогадами. Ми відкриваємо двері для всіх дітей, щоб вони могли насолоджуватися літніми канікулами, розвиватися та знаходити нових друзів. Нехай “Планета дитинства” стане найщасливішим місцем для кожної дитини, де вони можуть бути собою та насолоджуватися кожною миттю», – наголошують учителі гімназії, які нині долучилися до роботи табору.