Хлопців-першокласників посвятили в кадети

У гімназії відзначили традиційний День кадета. Учнів першого класу святково посвятили в кадети та урочисто прийняли до кадетської родини гімназії.

Виконання гімну України й кадетського гімну, зачитування законів кадета, складання урочистої посвяти, отримання у подарунок від паняночок прапорів України з підписами захисників, музичне вітання від кадетів і панянок четвертих класів – таким видався День кадета.

Участь в урочистостях узяли почесні гості – голова Черкаської обласної державної адміністрації Ігор Табурець, заступник голови Черкаської ОДА Олександр Шамрай, начальник управління освіти у науки Черкаської ОДА Валерій Данилевський, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Богдан Бєлов.

«Щоразу приємно бувати в цьому закладі – осередку освітній новацій і активностей. Сьогодні в першокласників був особливий день – посвята в кадети. Певен, вони його запам’ятають на все життя. Бути кадетом – бути прикладом для решти гімназистів. У дисципліні, вихованості, успішності. Тримайте стрій повсякчас, як сьогодні», – наголосив Ігор Табурець.