Гімназисти – з нагородами чемпіонат України з модерну

У Черкаській обласній філармонії відбувся чемпіонат України з модерну. Всеукраїнські змагання з сучасних танців Spring Dance Qualification.

Учениця 1-А класу паняночок, вихованка школи танцю Soul Dance Аліса Ганицька здобула 2 перших місця у категоріях «Контемпорарі. Соло. 2 Ліга. Діти до 7 років» та «Акробатичні танці. Соло. 2 Ліга. Діти до 7 років» та друге місце в категорії «Контемп Імпровізація. Соло. Вища Ліга. Діти до 7 років». Також дівчинка здобула 2 перших місця в складі групи.

Учениці 2-А класу Соломія Смірнова, Вікторія Ігнатюк, Джулай Вероніка вибороли перше місце в груповому змаганні в категорії «Стріт Денс. Формейшн. Дебют. Діти до 11 років».

Учениця 2-А класу Кіра Ткач посіла перше місце в категорії «Данс Шоу. Формейшн. Вища ліга. Діти до 9 років».

Учениця 3-В класу, вихованка школи акробатичного танцю Acro Dance Анна Бакалина посіла: 1 місце у категорії «Модерн. Соло. Кубок», 1 місце у категорії «Модерн. Дует. Вища ліга» та 2 місце у категорії «ВТК. Формейшн. Вища ліга».

Учень 4-К класу Артем Бордіян виборов перше місце в категорії «Мала група, контемпорарі, діти до 11 років». Виступав у складі колективу Djuls.