11-Б завітав до ЧДТУ для ознайомлення із закладом та умовами вступу й навчання

Учні 11-Б класу завітали до Черкаського державного технологічного університету, аби на власні очі побачити, чим сьогодні живе провідний технологічний заклад вищої освіти регіону, ознайомитися з особливостями вступу та навчання у виші. Ця зустріч відбулася в межах просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!».

Відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній ознайомив школярів із попередніми умовами вступу до університету, розповів про розрахунок балів та коефіцієнтів, про пільгові категорії, особливості написання мотиваційного листа, етапів вступної кампанії 2023, особливостей пріоритетів, відповів на поставлені запитання.

Упродовж зустрічі гімназистам нагадали про спеціальності та освітні програми, за якими проходить підготовка в університеті, розповіли про можливості для стажування та практики у вітчизняних та міжнародних установах, програми подвійного диплома та дуальної форми освіти, перспективи успішного працевлаштування та запросили молодь особисто побачити навчальний процес.

Черкаський державний технологічний університет готує висококваліфікованих фахівців для розбудови успішної європейської країни та закликає молодь вчитися, працювати, жити на Черкащині.