Ірина Топчій провела зустріч з гімназистами-стажерами

22 учні гімназії стали учасниками стажування в органах місцевого самоврядування. Вони обрали різні департаменти та комунальні підприємства для теоретичного та практичного ознайомлення з їхньою діяльністю. Днями цей проєкт завершився. Тож директорка гімназії Ірина Топчій зібрала цих гімназистів, аби поспілкуватися, дізнатися про їхні враження та спланувати подальші кроки. Зустріч провели в онлайн-форматі.

«Дякую, що ви такі активні та небайдужі, що долучилися до важливого проєкту для молоді від міського голови та міської влади. Мені важливо почути, що було цікавого, корисного, який досвід можливо використати для гімназії. Так само весь колектив має дізнатися про вас, ваш досвід під час стажування та про висновки, які ви зробили», – наголосила Ірина Топчій.

Тож директорка запропонувала гімназистам поділитися досвідом та розповісти про свою участь у проєкті вчителям гімназії під час щотижневої наради колективу. Тому вже з понеділка учні презентуватимуть, де вони стажувалися, що нового дізналися, які практичні завдання виконували, що цей проєкт дав кожному з них, які пропозиції можна застосувати для навчального закладу тощо.

Під час зустрічі вони також поділилися враженнями, певними проблемними питаннями, які виникали.