Гімназистки – з нагородами танцювального «Весняного вітру»

У Черкасах відбувся Всеукраїнський фестиваль та змагання із сучасних танців «Весняний вітер».

Участь у заході взяли учні гімназії та вибороли низку нагород.

Учениця 3-В класу Ірина Ткач здобула 9 призових місць. У дівчини – 1 місце у категорії Waacking (Ювенали 1 Соло 1 Ліга),  1 місце у категорії Vogue Performance (Ювенали 1 Соло Відкрита ліга), 1 місце у категорії Vogue Performance (Ювенали 1 Соло 1 Ліга), 1 місце у категорії Waacking (Ювенали 1 Соло Відкрита Ліга), 2 місце у категорії Slow (Ювенали 1 Соло 1 ліга), 2 місце у категорії Jazz-Fank (Ювенали 1 Соло Відкрита ліга),  2 місце у категорії Jazz-Fank (Ювенали 1 Соло 1 Ліга), 3 місце у категорії Диско (Ювенали 1 Соло Дівчата) та 3 місце у категорії Lyrical (Ювенали 1 Соло 1 ліга).

Учениця 3-В класу Анна Бакалина посіла два призові місця: 1 місце у категорії Fantasy (Юси Фермейшн Відкрита Ліга) та 3 місце у категорії Modern, Contemporary (Ювенали 1 Соло Ліга початкової майстерності).

Учениця 5-А класу Марина Сукач виборола 5 медалей. У дівчини – три перемоги та два «срібла» в різних категоріях та номінаціях.

Учениця 1-Д класу Софія Бондар у складі колективу школи танцю Inside посіла 3 місце в категорії Modern Contemporary Ювенали Формейшн Відкрита Ліга, стала фіналісткою в категорії BEST SHOW Змішана вікова категорія Відкрита Ліга, а в категорії Fantasy Міні Соло має 5 місце.

Учениця 5-Д класу також стала призеркою змагань – виборола перше та друге місця разом зі своїм колективом.