Американські друзі реалізували мрії дітей, батьки яких захищають Україну

Конструктори, смаколики, самокати, велосипеди та інші приємні сюрпризи – так американські друзі допомогли реалізувати різдвяно-новорічні мрії гімназистів. Напередодні діти, батьки яких нині перебувають на передовій у найгарячіших точках, написали листи Святому Миколаю, де розповіли про свої бажання. Варто відзначити, що багато дітей у своїх повідомленнях вказали, що замість подарунка для них краще благодійники нехай спрямують допомогу ЗСУ. Проте жодна дитина не залишиться без подарунка.

Таку підтримку для учнів гімназії вдалося отримати завдяки ініціаторам проєкту «Помічники Святого Миколая» з Американського фонду Revived Soldiers Ukraine («Відроджена солдатська Україна») Лілії Каменчук, її помічниці Олені, дружині воїна Олені Сороці та захиснику, який нині продовжує й волонтерську діяльність, Олексію Святенку. Дуже активно долучилася до реалізації проєкту й учитель гімназії Тетяна Берко.

Днями подарунки вже вручили гімназистам. У гості завітав і «помічник Святого Миколая» Олексій Святенко.

«Треба завжди вірити в дива, а ще – у перемогу, яка обов’язково буде. Завдяки небайдужим людям зі США вдалося зробити такий святковий момент для дітей», – зазначив Олексій.

Частина вантажу із США ще в дорозі. Тож усі діти, хто став учасником проєкту та писав листа, отримає свій подарунок.