Квіти з Нідерландів прикрасять подвір’я гімназії

Гімназія отримала чудовий подарунок від Flowers4school – коробку з цибулинами квітів. У пакунку 500 цибулин тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів. Усе це навесні висадять на подвір’ї навчального закладу.

Допоміг отримати такий презент учень 2-К класу Владислав Коваль разом із мамою. Нині вони перебувають у Нідерландах, де й почули про такий гарний проєкт та подали заявку для рідної гімназії.

«У зв’язку з початком війни моя сім’я була вимушена виїхати за межі України. Так сталося, що я з мамою опинився в Нідерландах – країні тюльпанів. Одразу захотілося, щоб Україна теж була різнокольорова. Щойно ми побачили новину про те, що виробники квітів готові надіслати школам України квітучі рослини, то одразу відправили заявку. Сподіваюсь, що 500 тюльпанів будуть радувати школярів та вчителів щоранку», – ділиться Владислав.

Flowers4school – благодійний проєкт, спрямований на озеленення українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво – це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.