Міський голова зустрівся з випускниками та директорами шкіл

Міський голова Анатолій Бондаренко з нагоди останнього дзвоника провів зустріч із учнями 11-х класів навчальних закладів міста. Участь у заході взяв учень 11-А класу Нікіта Бондаренко. Випускники мали змогу поспілкуватися з міським головою, поставити йому запитання.

«Цей випускний ми зустрічаємо у реаліях війни росії проти нашої України. Ми вже інші. Молодь за цей час подорослішала не на дні, а на роки. І ми, батьки, переживаємо за вас. Сьогодні перед нашими випускниками нелегка дорога. Вона вже зовсім інша: зараз вам треба визначитися, де навчатися, як жити і водночас нам треба максимально зосереджуватися на перемозі, – зазначив Анатолій Бондаренко. – Сподіваюся, що ви, дорогі випускники, пов’яжете свої долі з Україною. Саме за її процвітання, єдність та незалежність віддають свої життя нині кращі сини й доньки нашої держави. Здоров’я та гарної долі в житті, а нашій країні – миру й процвітання».

Учні також записали всі свої мрії на паперових літачках, а наприкінці – запустили їх в небо із вірою в те, що вони обов’язково здійсняться.

Під час заходу міський голова відзначив подякою директора гімназії Ірину Топчій.