Гімназистки взяли участі у церемонії оголошення переможців Meet and Code Awards 2021

Кілька місяців тому команда гімназії Millenium Falcon увійшла до фіналу загальноєвропейського конкурсу подій, присвячених кодуванню, програмуванню та інженерії  Meet and Code Awards 2021. Днями відбулася церемонія оголошення переможців.

Millennium Falcon була номінована у категорії Girls do IT! разом із 2-ма командами – з Франції та Німеччини. Цьогоріч у зазначеній категорії перемогу отримала команда Sorora e.V. (Німеччина).

Креативний та інноваційний проєкт успішно реалізували учениці гімназії Анастасія Мельцова та Анастасія Самелюк під керівництвом учителя Бориса Ховряка у співпраці з Noosphere Engineering School (ГО «Асоціація Ноосфера»).

Дівчата поділилися враженнями та емоціями від участі в церемонії:

«Дуже вдячні та раді, що, попри все, можемо йти до своїх цілей і досягати їх! Вдячні за досвід організаторам Meet and Code, а також нашій найкращій школі та нашому тренеру, завдяки яким ми сформувалися як команда. Ми створюємо ракети, щоб досліджувати космос, а не щоб використовувати їх на війні! І ми мріємо, щоб нарешті запанував мир 💙💛 Ми дякуємо всім за підтримку України в такі нелегкі часи, віримо в перемогу і в те, що Україна стане центром розвитку інноваційних технологій, ну а наше покоління буде цьому сприяти. Особисто ми будемо йти до своєї мети й ніколи не здаватися!»