Вікторія Токар та Віктор Короткий взяли участь у семінарі-практикумі для вчителів НУШ 5-х класів

10-12 грудня в Києві відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури «Нова школа», який проходив на базі Українського коледжу ім. Сухомлинського. До заходу долучилися вчителі, які пілотують модельну  навчальну програму НУШ у 5-х класах, з Одеської, Хмельницької, Чернівецької, Миколаївської, Київської, Херсонської, Житомирської, Вінницької та Черкаської областей.

Участь у семінарі взяли вчителі фізичного виховання гімназії Вікторія Токар та Віктор Короткий.

Протягом трьох днів вони підвищували обізнаність реалізації Держстандарту базової середньої освіти, модельної програми фізичної культури для 5-6 класів і вивчення нових варіативних модулів. Для опрацювання запропонували теоретичну та практичну частини, на яких учасники познайомилися з проведенням та організацією варіативних модулів: гандбол, дитяча легка атлетика, доджбол, петанк, флорбол, регбі, чирлідинг, пляжний бейсбол, дзюдо, COOL GAMES.

«Особливо захопливими моментами були практичні модулі з «Веселої фізичної культури», де ми, вчителі, перевтілювались в дітей та грали в круті ігри з модифікованим інвентарем. Були і здивування під час ознайомлення з методом «Перкусія». На обговореннях кожен учасник розповідав про свої особисті досягнення та труднощі, які виникають під час навчання, але разом ми сила та здоров’я нашої нації, тому будемо впевнено йти до нашого щасливого та здорового майбутнього. Дякуємо нашим колегам та адміністрації за можливість отримати такий неординарний досвід», – зазначають вчителі гімназії.