Команда гімназистів навчалася у всеукраїнському Business Camp

Команда гімназії пройшла відбір та стала учасницею всеукраїнської програми для школярів Business Camp 2021. Упродовж кількох тижнів учні гімназії мали змогу зануритися в бізнес-середовище та навчатися підприємництву разом із GoCamp та «Київстар». До складу команди ввійшли Олена Лимаренко, Марія Вершкова, Юлія Варавва, Єва Трохимець, Богдан Макота, допомагала їм учитель Вікторія Гунько.

Учасники мали 15 насичених днів позакласних занять з основ підприємництва. Разом з менторами вони розбиралися, що значить  бути підприємцем, які є історії успіху бізнесменів, а які можуть бути невдачі і ризики на професійному шляху. Також одним із найцінніших компонентів програми стали онлайн-зустрічі з експертами – лідерами думок, які є СЕО або власниками успішних українських бізнесів.

Підсумком програми стала презентація бізнес-проєктів. Команда гімназії розробила проєкт бізнесу із оренди електросамокатів у місті. Для цього провели спеціальне опитування, розробили кошторис витрат, визначили термін окупності, описали напрями дії продукту та його цікавинки.  

Учасники команди та керівник отримали сертифікати за активну участь, креативність та наполегливість.