Учнів гімназії запрошують на безоплатні курси програмування в середовищі Scratch

Привіт! У мене для тебе класна новина. Ти маєш змогу безоплатно навчатись основам програмування в середовищі Scratch.

Для того, щоб подати заявку на навчання, тобі потрібно переглянути відео та виконати  завдання. Щоб переглянути відео та дізнатися завдання, приєднайся до класної кімнати з кодом  jiglvm2. Свої запитання ти також можеш лишати в класній кімнаті, де і отримаєш відповіді на них.

Не хвилюйся: відео детально пояснює, як виконати завдання, а саме завдання дуже просте. Потрібно лише намалювати на сцені першу літеру свого імені, вписавши в квадрат розміром 200 на 200 кроків. Літера повинна бути посередині сцени.

Кількість місць для навчання лише 20, тому, на жаль, будуть схвалені лише подані заявки, які за рейтингом отримають найкращі оцінки за виконане завдання. Виконане завдання прикріпи в класну кімнату до 27 вересня. Якщо твоя заявка буде схвалена, ти отримаєш повідомлення.

Якщо минулого року ти проходив навчання за цим курсом, повторно навчатися ти не зможеш. Але матимеш нагоду навчатися на курсі з основ програмування Python.  Набір на основи програмування Python буде оголошено найближчим часом.