Урок із мером: Анатолій Бондаренко завітав на спілкування до гімназистів

Щира та відкрита розмова відбулася між одинадцятикласниками гімназії та міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком. Він завітав до навчального закладу на «Урок із мером першого вересня». Міський голова розповів трохи про себе, поділився досвідом управління містом, дав поради майбутнім випускникам.

«Свого часу у вашому віці я хотів би зустрітися з міським головою та поспілкуватися з ним. Ви ж маєте таку нагоду, – розпочав так зустріч Анатолій Бондаренко. – У дитинстві я мріяв бути і льотчиком, і лікарем, і військовим, але точно не мером. Доля ж розпорядилася інакше. Я мав лідерські якості ще з малечку, використовую їх тепер на посаді міського голови, якому також потрібно вміти відстоювати власну точку зору, знаходити конструктив, дієво переконувати, водночас чути думку інших».

Анатолій Бондаренко розповів про своє навчання в школі, службу, про особливості роботи на посаді міського голови, про сесії міської ради, про родину, про розбудову міста, транспортну реформу, створення надсучасної набережної, відкриття нових великих підприємств і переваги нашого міста над іншими. Учні ставили гостеві безліч запитань. Зокрема цікавилися про розвиток ІТ-сфери в місті, облаштування велодоріжок та місць для вигулу собак, стипендії обдарованим учням, ставлення до волонтерства та як реагує на хейтерів. Гімназисти дізналися чимало нової та цікавої інформації про життя міста та діяльність його очільника.

«Робота мера непроста і не завжди дарує позитивні емоції. Сьогодні ж, коли я побував у вас, то отримав масу задоволення від спілкування, ви надихнули мене на нові проєкти. Дякую за запрошення. Кожному з вас бажаю та раджу підтягнути знання та здобувати високі оцінки, поважати батьків, займатися спортом, гарно провести цей рік. Ми ж будемо гордитися вами, коли ви будете досягати висот», – підсумував міський голова Анатолій Бондаренко.