Микола Цимбал увійшов до п’ятдесятки найкращих учителів країни Global Teacher Ukraine 2021

Національна премія для вчителів Global Teacher Ukraine 2021 цьогоріч опрацювала 3 273 анкети, 1870 номінацій, працювали 5 відбіркових офісів по всій Україні, сотні історій і безліч вражень. Сьогодні оголосили імена півфіналістів національної премії для вчителів Global Teacher Ukraine 2021. До 50-ки кращих учителів країни увійшов учитель трудового навчання гімназії Микола Цимбал.
Організатори про нього відзначають так:
«На уроках Миколи Цимбала учні точно не нудьгують, бо тут можна створювати роботів, друкувати на 3D принтерах та вчитися командній роботі. Команда викладача отримала нагороди на чемпіонаті FLL та ставала абсолютною переможницею. Микола постійно ділиться своїм досвідом: організовує робофестиваль на базі гімназії, разом із учнями проводить лекції та майстер-класи».
«Головним завданням учителя є створення умов для розкриття можливостей кожного учня та розвитку мислення дитини, що буде спрямоване в майбутнє», – наголошує Микола Цимбал.
Далі на учасників півфіналу очікують чергові завдання.
Нагадаємо, цьогоріч Микола Цимбал також увійшов до фіналу всеукраїнського конкурсу «Учитель року» і здобув нагороду «Учитель-інноватор».