Переможців конкурсу «Роду криниця віща» відзначили нагородами на Чернечій горі

19 травня на Чернечій горі відбулося нагородження лауреатів щорічного обласного літературно-мистецького конкурсу «Роду криниця віща». Серед нагороджених – представники гімназії.

Учень 6-А класу Мілан Даніель Бурлін виборов перше місце, учениця 5-А класу Олександра Кушнір здобула третє місце. Вони стали переможцями в секції «Рід і родина – очима юних художників». Підготувала учнів вчитель Людмила Коротка.

Перед церемонією нагородження учасники заходу вшанували пам’ять Великого Кобзаря покладанням квітів.

Кульмінацією заходу стало вручення цінних подарунків та почесних грамот переможцям літературно-мистецького конкурсу «Роду криниця віща» та їхнім наставникам.

Цей конкурс проводився спільно Шевченківським національним заповідником, Черкаською обласною організацією Національної спілки письменників України, Черкаською обласною організацією Національної Спілки художників України, Управлінням освіти і науки Черкаської ОДА та КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради».

Нагадаємо, що метою конкурсу є виявлення і підтримка літературно- та художньо обдарованих учнів і студентської молоді, виховання в них любові та поваги до свого роду, рідної землі, своїх батьків і пращурів, інтересу до пізнання родинних звичаїв і традицій.