Наукові матеріали гімназистів надрукували в збірнику Всеукраїнської наукової шкільної конференції «Крок у науку»

Учні гімназії та їхні наукові керівники взяли активну участь у VІ Всеукраїнській науковій шкільній онлайн-конференції «Крок у науку». Результатом роботи став збірник наукових статей який вийшов друком 10 травня 2021 року.
Учениця 11-Г класу Єлизавета Короп спільно з науковим керівником Сергієм Шамарою підготувала статтю для розділу «Історичні та правознавчі науки» на тему «Шлюб і сім’я українських селян доби «Відлиги» та «Застою» у дзеркалі спогадів і польових досліджень».
Учениця 10-В класу Анастасія Сингай спільно із науковим керівником Вікторією Гунько в розділі «Економічні науки» досліджувала тему «Аналіз наукових підходів до визначення стуності та видів трансакцій і трансакційних витрат».
Учні 10-А класу підготували статті в розділі «Комп’ютерні науки», їхній науковий керівник – Максим Бондаренко. Владислав Музика досліджував таку тему: «Система радіоідентифікації відносного положення транспортних засобів». Михайло Нелін підготував матеріали на тему «Смарт-окуляри зі зворотнім зв’язком». Олексій Дрозд досліджував тему «Адаптивна система регулювання роботою світлофорів при русі транспортних засобів».
Всі статті збірника доступні для ознайомлення на сайті САЙТ