Гімназія, прогімназія міста Каунас та олімпійський осередок Черкащини офіційно підтвердили партнерство угодами

Підписання міжнародного меморандуму про співробітництво відбулося ще наприкінці минулого року в онлайн режимі під час проведення одного зі спільних заходів. Учасниками тристоронньої угоди стали: Черкаська гімназія № 9, Дайнавос прогімназія міста Каунас та відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.
Днями сторони отримали екземпляри угод, підписані іншими учасниками. Так, в Литві отримали договори, підписані українськими сторонами, і навпаки. Своїми підписами засвідчили наміри про подальшу співпрацю директор Черкаської гімназії № 9 Ірина Топчій, директор Дайнавос прогімназії Йоланта Вянгалєнє та голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда. Угоди укладені чотирма мовами: українською, англійською, литовською та російською.
Учасники підписання домовилися про співробітництво в освітній, культурній, спортивній діяльності, розвиток взаємовигідних зв’язків для обміну ідеями, інформацією й сучасними технологіями, про забезпечення спільних проєктів та проведення заходів і обмінів.

151470915_1798772516970186_4024411612158434144_o