Гімназисти отримали пакунок подарунків із Литви

Гімназія понад пів року тому розпочала партнерську співпрацю з одним навчальним закладом Литви – прогімназією міста Каунас. Такий проєкт став можливим завдяки Національному олімпійському комітету України та олімпійському осередку Черкащини. Учні гімназії та прогімназії стали учасниками вже двох освітньо-спортивних заходів в онлайн-форматі на тему екології та загальнолюдських цінностей, познайомилися із відомими спортсменами Литви, дізналися більше про країну та навчання в прогімназії.

Минулого року українська сторона надіслала олімпійські сувеніри в Литву. Цього року прогімназія вирішила презентувати свої подарунки та надіслала їх до Черкас. Голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда вручив посилку учням гімназії, які вже брали участь у спільних заходах. Усі гуртом розпакували її та ознайомилися з вмістом. У пакунку були блокноти, бандани баф, ручки, книги про Литву, значки.

Гімназисти висловили подяку олімпійському осередку Черкащини та прогімназії міста Каунас за такі корисні подарунки та можливість спілкуватися на важливі теми зі школярами іншої країни.

Співпраця між НОК України та навчальними закладами триває. Наступна зустріч відбудеться незабаром, її учасники говоритимуть на тему гендерної рівності.