Одинадцятикласникам влаштували теплий прийом в ННІ історії та розповіли про особливості навчання

Учні 11-Г класу, які поглиблено вивчають історію і планують обрати цей напрямок за майбутній фах, стали гостями навчально-наукового інституту міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького. Обрати цей виш планують Єлизавета Короп, Михайло Піддубний, Олексій Путря. Ініціював та влаштував таку зустріч для учнів класний керівник Андрій Чумак.

В інституті зустріли одинадцятикласників та поспілкувалися з ними директор, доктор історичних наук, професор Наталія Земзюліна та завідувач кафедри археології та спеціальних галузей історичної науки, доктор історичних наук, професор Анатолій Морозов. Розмову провели за кавою.

Представники інституту познайомили майбутніх абітурієнтів із навчальною базою, провели невелику екскурсію кабінетами та музеєм, розповіли про особливості навчання, студентського життя.
Гімназисти задоволені таким прийомом, вдячні за увагу та знайомство.
«Відвідування вищого навчального закладу було цікавим та пізнавальним. Ми ще раз однозначно підтвердили своє бажання вступати саме на історичний напрямок до ЧНУ», – відзначили учні.