Марія Коломиціна потрапила по п’ятдесятки кращих учасників всеукраїнського проєкту «Енергоефективні школи»

Гімназія бере участь у проєкті «Енергоефективні школи: нова генерація». В Україні долучилися до нього понад 26 тисяч школярів. Учні 9-В класу спільно з учителем Оленою Заболоцькою навчаються за напрямком «Абетка з основ житлово-комунального управління».
Учениця Марія Коломиціна стала найактивнішою учасницею проєкту, вдало та правильно виконує всі вправи. В результаті дівчина потрапила до п’ятдесятки кращих учнів зі всієї України, які набрали найбільшу кількість балів за виконані завдання. Організатори відзначили Марію заохочувальним подарунком – брендованою захисною маскою.
Нагадаємо, курс «Енергоефективні школи: нова генерація» формує навички ресурсозбереження та раціонального споживання житлово-комунальних послуг і побудований у формі ділової гри «Розумний будинок» – це віртуальний багатоквартирний будинок, де кожен учень має своє житло і виконує роль співвласника. «Абетка з основ житлово-комунального управління» навчає роботі в команді, сприяє формуванню свідомого власника житла, який досягає економії енергоресурсів за рахунок реалізації енергоефективних заходів та управління будинком через створення ОСББ.