Микола Цимбал представлятиме Черкащину на всеукраїнському етапі конкурсу «Учитель року»

Учитель гімназії Микола Цимбал став переможцем обласного етапу конкурсу «Учитель року». Він брав участь у номінації «Учитель трудового навчання» і гідно представив свої інноваційні напрацювання. За це здобув перемогу і можливість представляти Черкащину на всеукраїнському рівні навесні 2021 року. Миколу Цимбала відзначили грамотою та цінним подарунком.
«Цьогорічний конкурс став викликом для кожного учасника, адже вперше за всю історію змагання відбувалися дистанційно за допомогою онлайн-платформ. Мені дуже приємно здобути перемогу на обласному етапі. Я маю багаторічний досвід роботи і постійно шукаю нові формати і методи, аби зацікавити учнів і йти в ногу з часом. Досягти такого результату вдалося завдяки тому, що в гімназії створено всі умови для розвитку, маємо лабораторію технологій, новітнє обладнання, робототехніку, сучасні станки та багато іншого», – відзначає Микола Цимбал.
Нагадаємо, цього року конкурс «Учитель року» відбувався в дистанційному форматі, фінал проводили на базі платформи Google Meet. Учасники мали пройти низку непростих випробувань, зокрема «Освітній проєкт», «Дистанційний урок», «Методичний практикум» тощо.