Інноваційний кабінет математики гімназії: знайомство із вмістом комплекту

Кілька днів тому гімназія отримала комплекти інноваційних кабінетів математики, географії та унікальну STEM-лабораторію. Інноваційний кабінет математики облаштовують в кабінеті 306. Учні 10-А класу спільно з учителем Катериною Волковою знайомилися із наповненням набору та гуртом розпаковували коробки.

До комплекту кабінету входять набір стереометричний, тригонометричний круг, магнітний комплект «Осі координат», геометричні тіла з розгорткою, набір геометричних моделей, набори геометричних тіл, для виготовлення моделей, рулетки, танграми, стомахіони тощо. Також кабінет обладнано інтерактивною панеллю з програмним забезпеченням, багатофункціональним пристроєм та цифровою документ-камерою.

Тепер учні 5-11 класів зможуть користувати сучасним наочним обладнанням, яке допоможе простіше розуміти різні математичні теми.

«Усі набори сучасні, наочні та зручні. Вони значно полегшать роз’яснення учням на уроці складних понять. Раніше в кабінеті було мало наочності, тим більше такої якості. Зараз для кожного класу від 5 до 11, для дуже багатьох тем маємо моделі, фігури, роздаткові набори. Це спростить процес навчання і допоможе зацікавити дітей. Інтерактивна панель також допоможе в опануванні багатьох тем», – відзначає Катерина Волкова.