Учителі гімназії отримали сертифікати про підвищення педагогічної кваліфікації за програмою «Антикризового національного онлайн-EdCamp 2020»

В Україні з 13 до 17 квітня відбулася п’ятиденна онлайн-конференція «Антикризовий національний онлайн-EdCamp 2020»: Школа зараз і у «світі після». Захід тривав у дистанційному режимі. Учасники зі всіх регіонів мали змогу дізнатися актуальну інформацію і отримати відповіді на питання, як школярам не втратити освітній ритм під час карантину, що допоможе зберегти фізичне й психічне здоров’я під час пандемії, як батькам на карантині працювати та водночас створювати умови для навчання дітей, чому вчительству важко дається дистанційна освіта тощо. Тема заходу – «Тримай п’ять, освіто!» – символізувала готовність взаємної підтримки між учителями, батьками та учнями.
Учителі гімназії також взяли участь у (не-конференції). Частина з них отримала сертифікат про підвищення кваліфікації. Зокрема Яна Крат, Ольга Міхно, Тетяна Дога, Анеля Тарноруцька та Наталія Луценко. Програма підвищення кваліфікації педагогічних працівників реалізувалася за напрямами: інноваційність, навчання впродовж життя, використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі та була спрямована на вдосконалення компетентностей: емоційно-етичної, управлінської, громадянської та соціальних, інформаційно-комунікаційної компетентності, фахових компетентностей.

Слайд1

Слайд2

Слайд3