4,5 тисячі переглядів на Ютубі, виступ з 044 ROSE, температура під час зйомок та багато іншого – про учня гімназії Олександра Литвинова

Старшокласник Олександр Литвинов, відомий під псевдонімом Hanigo, розповів про свою творчу діяльність.
Все почалося 4 роки тому з прагнення до самореалізації. Тоді хлопець і вирішив, що час щось робити. Спочатку він писав звичайні вірші, потім спробував цей талант розвивати. Сашко почав писати реп. Звичайно, невдалих спроб було досить, але це було варте того, щоб через деякий час, набравшись досвіду, вийшло щось дійсно круте.
Перший трек має назву «З низького старту», сенсом якого є відома фраза «Через терні до зірок». Починав записуватись починаючий репер на шкільній студії. Він записував трек приблизно тиждень, а відеороботу світ побачив вже восени 2017. За рік кліп «З низького старту» набрав 900 переглядів. Взимку того ж року вийшов дебютний альбом під назвою «Авантюра», куди ввійшли 6 треків. Після цього була довга перерва. Ханіго пояснює це так: «Ми, хлопці, не дуже продуктивні, тому працюємо не на кількість, а на якість».
Також гімназист ділиться спогадами про свої концерти. За рік їх було 4 у відомих закладах Черкас, а саме у «X Level», «Reflection», «Millenium», «Гараж». Але ще варто сказати, що хлопець навіть виступив на розігріві відомого українського виконавця 044 ROSE, який з туром завітав до нашого міста. Щоб реалізувати цю ідею, Олександр взяв ініціативу в свої руки та зв’язався з організаторами концерту. Там уже глядачами Ханіго стали кількасот молодих черкащан.
Олександр каже: «В один момент після концерту я вирішив, що потрібно щось нове, адже старі треки вже набридли і мені, і моїм слухачам». Так і з’явилась ідея написати трек під назвою «Hot Rod». Головною думкою цього треку є бажання заявити про себе світу. За 3 дні команда Ханіго зняла кліп і виклала в мережу, де наразі більше 4 з половиною тисяч переглядів. Зйомки згадує так: «Ми знімали кліп, коли я хворів. В мене температура, я намагаюся читати, мені щось кажуть, але я не чую через машини, що їдуть поряд, уявляєш?». Він вважає цей трек хітом. Також зараз Сашко працює над новим альбомом, де з’являться цікаві колаборації з іншими реперами Черкас.
Крім того, хлопець є учасником команди робототехніків «Kiborgs.ua». В минулому році вони взяли 2 кубки з українського етапу, потім поїхали до Угорщини, де представляли Україну і показали гарний результат. Загалом старшокласник про це каже: «Кіборги – це прекрасна можливість учням проявити себе і розвиватися. Люблю їх». Для них хлопець також написав презентаційний трек під назвою «Kiborgs», з яким виступив в Угорщині і «порвав» зал.
На сьогоднішній день Ханіго вже відомий черкаській публіці. Він не планує зупинятися, а лише рухатися вперед. При цьому, майбутню професію зовсім не пов’язує з музикою, а з іншим напрямком. Але це заняття кидати не збирається, каже «буде для душі».

Дар’я Коганова
@owlpolo – instagram

IMG-4bdee023ab1a923db09cc1aee8e68f45-V

IMG-222d98f8fa749a144fd721a56ae70d4c-V