Spring панянки-fest: святкова хода та незабутнє дійство

Святкове дійство Spring панянки-fest зібрало паняночок та кадетів 1-4 класів гімназії. Таке свято вже традиційно організовує гімназія, аби відзначити дівчаток-паняночок. Цього року до вітальної програми у філармонії додали ще одну «родзинку». Уся «родина» кадетів і панянок пройшли святковою ходою центром міста – разом зі своїми батьками та вчителями, аби все місто познайомилося з ними, до них долучилися заступник міського голови Ігор Коломоєць та депутат міської ради Ігор Кривошеєв.
Під час заходу паняночки склали свою шляхетну клятву, мами подарували їм обереги, відбулося освячення, а кадети вручили троянди. Учні від першого до четвертого класу, які навчаються роздільно, представили на святі танцювальні та вокальні композиції.
Привітати паняночок завітали почесні гості. Директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов наголосив, що методи виховання в гімназії дуже сучасні і цікаві. Відомий меценат Араік Мкртчян привітав паняночок зі святом та подарував їм величезного рожевого ведмедика.
Яскраві емоції, неймовірні дівчатка, безліч приємних вражень – таким був цьогорічний Spring панянки-fest.