Директор гімназії прозвітувала перед громадою

31 травня відбувся звіт директора гімназії Ірини Топчій про роботу в 2015-2016 навчальному році. Участь у звіті взяли представники ради гімназії, батьківського комітету, вчителі, учні, жителі мікрорайону, депутат міської ради Ігор Кривошеєв.
Ірина Вікторівна окреслила результати діяльності за рік, зазначивши, що досягнення закладу та гімназистів стали можливими лише завдяки злагодженій роботі вчителів, батьків та учнів. Директор розповіла про якість знань та наукові досягнення гімназистів, високі результати ДПА та ЗНО, переможців предметних олімпіад та різних конкурсів, про співпрацю із владою та громадою, про патріотичні заходи та благодійність, про оновлення матеріальної бази закладу. Відзначили подяками батьків учнів, котрі протягом року надавали гімназії допомогу, та депутата Ігоря Кривошеєва.
На звіті були присутні 116 осіб. За результатами голосування 100 осіб оцінили роботу директора на «відмінно», 15 осіб – добре, 1 – задовільно.
Після звіту батьки емоційно та позитивно відгукувалися про роботу директора та всього педагогічного колективу, раділи успіхам учнів та постійному розвитку і оновленню гімназії, дякували не лише за високу якість знань, але й виховання патріотичності, людяності.