Заступник – Захарчук Василь Васильович

Заступник директора з навчально-виховної роботи

За освітою – вчитель української мови та літератури.

Відповідає за діяльність професійної спільноти вчителів мовно-літературної та мистецької галузі (українська мова та література, зарубіжна література, мистецтво, образотворче мистецтво, музичне мистецтво), професійної спільноти вчителів природничої, соціальної і здоров’язбережувальної галузі, професійної спільноти вчителів фізичної культури.

Відповідальний за роботу кадетських класів, за організацію цивільного захисту гімназії, співпрацює з учителями української мови та літератури, фізичного виховання.

Є членом Асоціації «Відроджені гімназії України». Нагороджений грамотами департаменту освіти та науки облдержадміністрації, міського голови, департаменту освіти та науки міської ради, міського методичного кабінету, обкому профспілок.

«Дев’ята гімназія – це духовна зірка шкільної родини, це велика, міцна, дружна сім’я, це улюблена справа всього мого життя. Учні 9-ї гімназії – це найкращі учні, це щасливе і світле майбутнє оновленої України. Це найрозумніші, найдобріші, найспівчутливіші, нійкрасивіші дітки мого міста».