Презентація кабінетів гімназії

Познайомитися з усіма кабінетами гімназії, дізнатися про їхнє оснашення та наповнення, можливості для навчання та розвитку можна завдяки новому проєкту гімназії. Це – своєрідна дистанційна екскурсія навчальним закладом.
Презентація кабінетів відбувається у відеоформаті. Це дозволяє зручно та доступно продемонструвати, як виглядає кабінет, що в ньому розташовано, як учні та вчителі використовують технічне обладнання, різноманітні наочні та методичні матеріали, які освітні осередки створено, які є естетичні родзинки тощо. Презентують кабінети учителі, які в них працюють, спільно з учнями.

Запрошуємо познайомитися з гімназією ближче.

Кабінет робототехніки 108а

Учитель Андрій Стецюк презентує кабінет робототехніки гімназії 108а, або Kiborgsroom.
Можливості кабінету: різноманітні конструктори, 3Д окуляри, інтерактивна дошка, спеціальні столи та нагороди гімназистів.

ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ – кабінет 108а

Кабінет історії 206

Учитель історії гімназії Ірина Завіновська спільно з учнями презентує кабінет 206.
Наповнення кабінету: тематичні карти, інтерактивна панель EdPro, потужний звук, роутер тощо.

ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ – кабінет 206

Кабінет початкової школи 315

Учитель початкових класів Любов Сокирко презентує кабінет 315.
Оснащення кабінету: інтерактивна дошка, ноутбук, принтер, сканер, магнітна та звичайна дошки, осередки творчості, науки, ігор, відпочинку, навчання та багато іншого.

ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ – кабінет 315

Кабінет української мови та літератури 304

Учителька Оксана Мельниченко разом з колегами та учнями презентує кабінет української мови та літератури 304.

Кабінет фізики 201

Учитель Лариса Кисільова презентує кабінет фізики 201. Можливості в кабінеті: демонстраційний блок приладів, віртуальна лабораторія, цифрова лабораторія, місця для індивідуальних практичних робіт, мультимедійна дошка, проектор, ноутбук та інше.

Кабінет математики 306

Учитель Катерина Волкова презентує кабінет математики. Особливості кабінету: інтерактивна панель EdPro, різноманітна наочність, колекція дзвіночків та багато іншого.

Кабінет початкової школи 220

Учитель Оксана Волочай презентує кабінет початкової школи 220. Наповнення кабінету: різноманітні осередки навчання, ігор, відпочинку тощо, куточок настрою, правила та рутини, бокси із портфоліо, усе для вирощування зелені, ноутбук, телевізор, принтер та багато іншого.

Спортивна зала гімназії

Учитель фізичної культури Борис Щербина презентує спортивну залу гімназії.