Софія Новосьолова виборола перемогу олімпіади «Юні знавці Біблії» і представлятиме Черкаси на всеукраїнському рівні

Учні гімназії щороку беруть участь в олімпіаді «Юні знавці Біблії» і посідають призові місця. Готує їх до такого конкурсу вчитель Світлана Полозенко.

Цього року участь в олімпіаді взяла учениця 9-Д класу Софія Новосьолова. Дівчина дізналася про такі змагання і вирішила долучилися, адже добре володіє тематикою, читає Біблію, цікавиться таким напрямком.

Софія вперше стала учасницею олімпіади і виборола перемогу міського етапу. Тепер вона представлятиме Черкаси на всеукраїнському етапі.

Олімпіада «Юні знавці Біблії» включає в себе низку завдань. Цього року учасники готували творчу роботу на тему за вибором. Софія обрала для себе «Воскресіння Ісуса Христа». Гімназистка у своїй роботі проаналізувала текст, висловила власну точку зору. Наступним завданням стало створення відеоролику про ставлення підлітків до Біблії, чи читають вони цю книгу, чи знають її, наскільки така тема є актуальною в сучасному світі. Третім етапом олімпіади було виконання тестових завдань. Софія Новосьолова вдало впоралася із усіма рівнями олімпіади.