Олімпійський осередок відзначив команду гімназії як переможця обласного конкурсу «Олімпійське лелеченя»

Представники відділення НОК України в Черкаській області завітали до гімназистів та привітали їх з перемогою на обласному етапі конкурсу «Олімпійське лелеченя». Голова відділення Андрій Більда вручив Кубок переможця капітанові команди.
«Ми прибули з дуже приємною місією – нагородити команду гімназії за перемогу у конкурсі «Олімпійське лелеченя-2020». Команди з усієї області змагалися за перемогу. І саме ваша команда стала найкращою на Черкащині цього року. І Кубок це засвідчує. Бажаю кожному з вас, щоб пандемія врешті завершилася, і вже наступного разу, коли конкурс «Олімпійське лелеченя» проходитиме у звичайному режимі, щоб ви гарно підготувалися, знову перемогли на обласному етапі і представляли регіон на всеукраїнському рівні», – відзначив Андрій Більда.
Учасників команди та вчителя фізкультури, який їх підготував, відзначили медалями, дипломами, значками «Юний олімпієць» та вручили олімпійські подарунки та сувеніри. Також навчальному закладу вручили комплект м’ячів, скакалок, олімпійську літературу, олімпійські календарі та інше.
Директор гімназії та учасники команди подякували за подарунки та відзнаки.
«Нам дуже приємно, що команда гімназії так гарно та достойно виступила на змаганнях. Вони перемогли і заслужили ці нагороди. Це дуже важливо для кожного учасника команди і для всього навчального закладу. Дякуємо олімпійському комітету за можливість брати участь у таких конкурсах та за приємні подарунки» – відзначила директор Ірина Топчій.
Нагадаємо, за перемогу у фіналі змагалися команди 5 навчальних закладів області. Усі команди пройшли три випробування: презентація команди, вікторина та виконання спортивних справ. За результатами експертна комісія визначила переможця. Ним стала команда Черкаської гімназії № 9.