Учні гімназії №9 вибороли перше та друге місця на Міжнародному фестивалі робототехніки

Міжнародний фестиваль робототехніки Ferrexpo Robot Fest відбувся минулого тижня в місті Горішні Плавні. Участь у змаганнях взяли команди з різних міст України, а також з Польщі та Білорусі. Учні та тренери гімназії № 9 активно долучилися до змагань. Вони стали учасниками у всіх оголошених номінаціях. Юні робототехніки проводили роботобатли з сумо та футболу, змагалися у номінаціях “перевізник” та “логістика”.
В результаті напружених боїв та заїздів учні гімназії вибороли нові перемоги. Тарас Чумак та Макар Дзеркаль посіли “золоте” перше місце в номінації “перевізник”. Нікіта Цвященко здобув “срібну” нагороду у змаганнях роботів сумо керовані. Такий призовий результат Міжнародного фестивалю робототехніки. Переможці нагороджені цінними призами: ноутбуками та планшетом.
Участь у змаганнях також брали Олександр Сокотун, який став шостим в номінації “Логістика”. Гліб Мельніков виступав в номінації “Сумо автономне”, де став четвертим в своїй групі, йому не вистачило однієї перемоги до 1/8 фіналу. Денис Цимбал та Ярослав Луценко вийшли до чвертьфіналу з роботофутболу, де зустрілися з чемпіонами, перемогти яких не вдалося.