Гімназія приймала делегації з міст-побратимів

Сьогодні гімназію відвідали гості з інших країн. Делегації із Туреччини та Білорусі завітали до навчального закладу. Зокрема учні, вчителі й директор школи-побратима гімназії з міста Кушадаси та дитячий ансамбль із викладачами з міста Мозир. Вони є учасниками Першого дитячого міжнародного фестивалю міст-побратимів, що організовують в Черкасах з нагоди Дня міста.
Гімназисти радо зустріли гостей в своїх стінах та представили їм музичні вітання. Діти із Туреччини та Білорусі також продемонстрували свої народні композиції. Привітав гостей в нашому місті заступник міського голови Ігор Волошин.
Потім дорослі учасники візиту здійснили невелику екскурсію навчальним закладом, а діти стали учасниками майстер-класів. Вони розмальовували картину, автором якої є учениця гімназії Катерина Заріцька. Інший майстер-клас – складання роботів із «Лего» та керування ними на полі.
Керівники делегацій відзначили, що вражені таким теплим прийомом і що подібні зустрічі дуже корисні, адже допомагають обмінюватися ідеями та вчитися новому.