Учителі гімназії провели для колег майстер-класи із застосування мультимедійних дошок під час уроків

У гімназії відбулася низка майстер-класів. Учителі навчального закладу проводили тематичні тренінги для колег. Кожен мав можливість обрати цікаву для себе тему та приєднатися до обраної групи. Учителі ділилися досвідом із колегами із використання інтерактивних дошок, освітніх платформ та цифрових лабораторій.
Учитель фізики Лариса Кисільова розповідала про використання електронної дошки при викладанні астрономії та фізики. Учителі інформаційних технологій Сергій Іванченко та Дмитро Луб’янський демонстрували, як користуватися 3Д принтером та створювати тести на основі My Nestx. Учитель математики Катерина Волкова ділился досвідом із використання мультимедійної дошки в графічних задачах на різних етапах навчання. Учитель початкових класів Тетяна Берко розповідала про використання інтерактивної дошки в початковій школі в рамках реалізації програми «На крилах успіху». Учитель біології Тетяна Лаврик демонструвала можливості використання цифрового мікроскопа на уроках біології. Учитель хімії Олена Заболоцька запропонувала дізнатися про можливості мультимедійної дошки та лабораторії «Ейнштейн» під час вивчення Ph розчинів. Учитель історії Ірина Завіновська навчала, як користуватися освітньою платформою Kahoot quizizz. Учитель історії Андрій Стецюк розповідав про поліфункціональність мультимедійної дошки та платформи Learning Apps. Учитель початкових класів Людмила Грипішина ділилася досвідом із використання інтерактивної дошки в процесі навчання молодших школярів науково-педагогічного проекту «Інтелект україни».
Учителі дізналися про можливості мультимедійних дошок під час викладання різних предметів та зможуть використовувати отриману інформацію під час проведення власних уроків.