В гімназії виховна система цього року працює за методом проектів

Виховна система роботи гімназії цього року організована і працює по-новому – за методом проектів. Кожен клас обрав для себе напрямок виховної діяльності на навчальний рік. Працюють спільно вчитель, учні та батьки. Загалом започатковано в гімназії 46 проектів. Виховними темами стали: здоров’я, тварини, батьки, особливості Черкас та України, учасники АТО, правильне харчування, добрі справи, ляльки та багато-багато іншого. Наразі триває реалізація кожного з проектів. Навесні відбудеться презентація результатів роботи кожного класу.

«Завдяки такій роботі, такому підходу є можливість послідовно, протягом навчального року, об’єднати зусилля освітянської громади (учнів, батьків, педагогів) та реалізувати добру справу, корисну та потрібну суспільству, місту, мікрорайону гімназії. Головне, що така робота – не нав’язування обов’язкових штампів та стандартів, а можливість реалізувати свої бажання та бути корисними суспільству», – зазначає директор гімназії Ірина Топчій.

Ознайомитися із кожним проектом можна на сайті гімназії в розділі «Проекти». Чекаємо на ваші відгуки та пропозиції в комантарях до проектів.