Депутат Ігор Кривошеєв зустрівся із обдарованими гімназистами

Депутат Черкаської міської ради Ігор Кривошеєв поспілкувався із обдарованими учнями гімназії. Під час зустрічі з нагоди Дня святого Миколая він пригостив дітей солодощами. Розмова велася про досягнення гімназистів, їхні амбіції та можливі перешкоди на шляху до перемог.
До спілкування із депутатом долучилися гімназисти – переможці цьогорічних олімпіад, МАН та творчих конкурсів. Таких у закладі 44 особи.
«Нам дуже приємно, що в гімназії так багато призерів олімпіад та різних конкурсів. Вітаємо вас з високими результатами. Цього року рейтинг перемог гімназії став вищим порівняно з минулим. І ми хотіли б почути від вас побажання чи пропозиції стосовно проведення олімпіад, їх організації та вашої безпосередньо підготовки», – зауважила під час зустрічі директор гімназії Ірина Топчій.
Під час розмови учні ділилися враженнями від проведення олімпіад та творчих конкурсів, розповідали, як готувалися до них, відзначали, що участь у подібних інтелектуальних змаганнях дозволяє їм ставати ще кращими, прагнути досягати ще більших висот та узагальнювати свої знання та отриману інформацію.
«Кожна людина хоче досягати ще більшого. Хоча при цьому потрібно вміти бути готовим і приймати поразку, адже це дає можливість проаналізувати власні помилки і більше їх не повторювати. Добре, що вчителі гімназії вміють віднайти сильні сторони учнів і приділити увагу розвитку ваших можливостей. Бажаю кожному з вас не зупинятися на досягнутому», – зазначив Ігор Кривошеєв.