Четвертокласники познайомилися із роботою двох черкаських заводів

Учні 4-А класу в рамках виконання свого виховного проекту «Всі професії потрібні і пошани дуже гідні» відвідали підприємства нашого міста: публічне акціонерне товариство «Юрія» ТМ «Волошкове поле» та підприємство «ТЕМП», що входить до ТОВ «ГРУПА ВЕНЕТО».
На молокозаводі екскурсовод розповіла дітям про історію та продукцію заводу. Поцікавилась у дітей тим, яку вони знають продукцію підприємства та що знають про сам завод. За правильні відповіді на запитання діти отримали призи. Потім екскурсовод показала учням, куди потрапляє молоко і у яких ємностях зберігається. Одягнувшись у халати та шапочки, діти завітали до цехів, де на власні очі побачили процес розливу, упаковування та фасування молочних продуктів. На завершення екскурсії дітей пригостили глазурованими сирками та подарували фірмові магніти ТМ «Волошкове поле».
Побували гімназисти і на підприємстві «Темп», де дітям показали «родзинку» – цех металоконструкцій та продемонстрували місце, де роблять логістичну тару для «Опеля» і «Мерседеса», виготовляють комплектуючі для автоконцернів «Мерседес» і «Порше», продемонстрували елементи дитячих майданчиків, ознайомили з роботою чудо-робота Зварювальника. Школярі побачили багато верстатів та пристроїв, на яких нарізають, гнуть та обробляють металеві заготовки. Подивилися, як працює малярка, в якій робітники фарбують великі металоконструкції. Із захопленням поспостерігали, як працює лазер. У матрацному цеху побачили, як і з чого виготовляють сучасні матраци, ковдри та подушки.
Дітям дуже сподобались зустрічі з робітниками, вони дуже вдячні за цікаві екскурсії.