Проект гімназії зі створення сучасного спортмайданчика бере участь у цьогорічному Громадському бюджеті

Колектив гімназії і цього року долучається до участі в Громадському бюджеті. Проект під назвою «Реконструкція спортивного майданчика на території Черкаської гімназії №9» вже пройшов погодження фахівців і виноситься на загальноміське голосування, що триватиме з 1 до 14 листопада. Номер гімназійного проекту в бланку для голосування – 25. Долучайтеся та підтримайте створення оновленого спортивного майданчика на території гімназії.
На спортивному майданчику буде створено комфортні умови для занять різними видами спорту: футбол, гандбол, баскетбол. Його облаштують водостійким синтетичним покриттям, обладнають воротами, баскетбольними щитами, трибунами. Також планують огородити його та облаштувати освітлення.
Підтримати проект можна за допомогою електронного голосування на сайті Черкаської міської ради та паперового голосування в трьох місцях: перший поверх Черкаської міської ради (к.100) за адресою вул. Б.Вишневецького,36, перший поверх будівлі по бул. Шевченка, 117 та перший поверх будівлі по бул. Шевченка, 307.
Нагадаємо, минулого року гімназія перемогла в голосуванні Громадського бюджету і вже реалізувала свій перший громадський проект – облаштувала тротуарною плиткою територію гімназії.