В гімназії відбулося засідання Ради

6 вересня відбулося засідання Ради гімназії. Директор гімназії Ірина Топчій ознайомила учасників зборів із оновленнями та ремонтами, які вдалося здійснити в навчальному закладі протягом літнього періоду. Також розповіла про першочергові потреби закладу на найближчий час. Зокрема в учнів початкової школи збільшилася кількість годин занять інформатикою, відтак викникла потреба придбати ноутбуки для початкової школи, аби учні мали змогу повноцінно опановувати цей предмет.
Рада гімназії одностайно підтримала всі пропозиції адміністрації закладу, зокрема проголосувала за затвердження переліку додаткових педагогічних послуг, які надаватиме гімназія, затвердила план роботи гімназії на цей навчальний рік.
Також у закладі працює громадська рада із якості харчування, яка перевіряє якість продуктів, готову їжу на смак тощо. Хоча претензій до роботи їдальні не виникало, проте вирішили найближчим часом здійснити кілька перевірок обідів гімназистів та якості організації харчування.
Під час засідання ради гімназії батьки, учні та вчителі активно брали участь в обговоренні та висловлювали подяку за зміни, які відбуваються в навчальному закладі.

IMG_9132_783x522