Директори зі всієї області дізнавалися особливості застосування інноваційних технологій в управлінні гімназії

В гімназії відбувся обласний семінар директорів шкіл нового типу Черкаської області на тему «Особливості застосування інноваційних технологій в управлінні гімназій, ліцеїв, колегіумів». При організації семінару використали деякі елементи формату edcamp – сучасних (не)конференцій. Гості мали змогу самостійно обрати серед багатьох запропонованих кілька теоретичних та практичних занять, які їх зацікавили своєю тематикою.

Зокрема на майстер-класах говорили про майстерню щастя управлінця, коуч-технології в управлінській діяльності, хмарні сервіси та зарубіжний досвід. Вчителі гімназії презентували учасникам семінару проведення уроків природознавства, іноземної мови, української мови та літератури, математики, історії та музики. Познайомили гостей і з роботою кафедр, запропонувавши їм коротку презентацію роботи вчителів за предметними напрямками.

Директори-учасники семінару впевнені, що подібні заходи корисні та необхідні, адже це – додаткова можливість познайомитися із корисним досвідом інших закладів, який потім можна впроваджувати в своїх гімназіях та ліцеях.